Kuvankäsittelykurssit

Mikä kuvankäsittelyohjelma soveltuisi parhaiten minulle?

Adobe Photoshop

Vaativille kuvankäsittelyn ammatti- tai tehokäyttäjille, jotka arvostavat ohjelman monipuolisuutta, kun tehdään kuvia paino- tai web-käyttöön.Sen sijaan, jos tarpeesi on yksinkertaisten kuvien työstäminen esim. Office-dokumenttien kuvittamiseen,vaihtoehtoina ovat ilmaisohjelmat, esim. Googlen Picasa3 tai Paint.NET.

Paint.NET

on ilmainen Windows-käyttöjärjestelmässä toimiva piirrosten ja digikuvien muokkaukseen tarkoitettu kuvankäsittelyohjelma.Ohjelmassa voidaan käyttää useita kuvatasoja, joita voidaan muokata toisistaan riippumattomasti ja yhdistää lopulliseksi yhdistelmäkuvaksi. Ohjelma tukee myös rajatonta historiaa, efektejä ja laajan valikoiman käytännöllisiä ja tehokkaita työkaluja.

PICASA

Kuvien järjestely, arkistointi ja muokkaus. Opetuksessa käytettävä ohjelma: Picasa3

Digitaalisen kuvan tärkeimmät ominaisuudet. Kuvien siirto kamerastatietokoneelle. Kuvien järjestely, arkistointi ja kuvanmuokkaus. Kurssi tukee hyvin kuvankäsittelyn alkeiskurssia ja sopii tietokonettaaiemmin käyttäneille. Oma kamera mukaan (ei välttämätön). Perehdymme ilmaisen Picasa3 kuva-albumiohjelman käyttöön. Ohjelmassa on lukuisia uusia hyödyllisiä ominaisuuksia (mm. roskien poisto). Picasalla voit helposti muokata ja korjailla kuvia, lisätä niihin tehosteita,luoda kuvakollaaseja ja diaesityksiä. Ohjelman yksi uusi käteväominaisuus on videoiden koostaminen omista videoista, valokuvistaja musiikista. Ohjelman avulla voit myös luoda nettiin oman ilmaisen kuvagallerian.

täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s