19.8. Pe-retki: Uutelan Luonnonpuistoon

Uutela on Itä-Helsingin laajin ja monipuolisin ulkoilualue. Täältä voit löytää jylhien silokallioiden, rantaniittyjen ja tervaleppien reunustamia rantamaisemia, soita ja metsiä, vanhaa huvila-asutusta sekä historiallisesti arvokkaan Skatan tilan laidunalueineen.

Uutelan luontopolku Uutelan kahdeksikon muotoinen luontopolku koostuu kahdesta eripituisesta kierroksesta, joista voit kiertää joko toisen tai molemmat. ”Metsä- ja laidunmaisemia” – kierroksen pituus on noin 2500 metriä. Sen aloituspiste ja opastaulu sijaitsevat Uutelantien varressa, noin 450 päässä Uutelan pääopastaulusta.

Lähdemme HeTystä klo 12.15, olemme Uutelassa n. klo 13.00. Suuntaamme Sörnäisten metrolle. Jatkamme matkaa metrolla Vuosaareen. Jäämme pois Vuosaaren päätepysäkillä ja kävelemme noin 450m Uutelan luontopolulle. Reitti kestää kävelytahdista noin puolitoista tuntia. Ota mukaan kamera, säänmukainen varustus sekä juotavaa.

Lisätietoja antaa David Lee

TERVETULOA MUKAAN!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s