16.9. Pe-retki: Under the Ground and Other Broken Stories (Kanneltalon galleria)

Valokuvaaja, elokuvantekijä Vesa Ranta on kuvannut Under the ground -kokoelmaansa raskaan musiikin faneja ympäri maailmaa. Valokuvissa nähdään nuoria kapinallisia, joiden katse porautuu syvälle katsojan sisimpään.

Rannan valokuvat kohtaavat yhteisnäyttelyssä valokuvaaja ja kuvataiteilija Terhi Ylimäisen heavy- ja metalliskenestä kummunneet maalaukset. Ylimäisen teoksissa karismaattiset henkilöhahmot taipuvat villeihin asentoihin ja asenteisiin.

Turun Taideakatemiasta valmistunut Ranta on pitänyt lukuisia näyttelyitä niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Hänen taiteensa keskittyy ihmisyyteen sen monissa ilmentymissään. Musiikkimaailmassa Ranta tunnetaan ennen muuta Sentencedin perustajajäsenenä.

Raskaan musiikin artisteja paljon kuvannut Ylimäinen on tehnyt itselleen uran intohimonsa kohteista, niin valokuvaajana kuin taidemaalarinakin. Hän on valmistunut Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta. Ylimäinen on pitänyt lukuisia yksityis- ja yhteisnäyttelyitä ja valokuvannut satoja tunnettuja artisteja.

LÄHDETÄÄN HETYSTÄ KLO 13.00
Vapaa pääsy!
Klaneettitie 5, Helsinki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s