2017-03-27: Viikkotapaaminen: Työpiiri-hankkeen esittely

Maanantai-iltapäivänä HeTyyn tulee käymään Työpiiri ”Työvalmennuksen keinoin työelämään!” –hankkeesta työntekijöitä, joilla on paljon kontakteja työnantajiin. He kertovat ensin toiminnastaan, ja yleiskeskustelun jälkeen voivat ne ketkä haluavat keskustella kahden kesken heidän kanssaan. Kannattaa ottaa dokumentteja mukaan.

Työntekijöiden nimet ovat Jenni Oliveira, Viivi Lähde, Erika Reino ja Aygun Hairetdin-Moilanen. Ensimmäinen viikkotapaaminen HeTyn Katajanokan toimitiloissa. Tavataan siellä! Klo 13.00. HeTy Katajanokka, Katajanokanlaituri 4, K6, 2. krs, Helsinki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s