2017-05-15-16: Jakomo.fi ja HeTy Ry:n pilotointi alkaa

Jakomo.fi ja Helsingin Työttömät HeTy ry pilotointi alkaa!
Maanantaina 15.5. ja tiistaina 16.5. klo 09.00-15.00 – iso kokoushuone käytävällä.

Jakomon edustajat ovat maanantaina 15.5. ja tiistaina 16.5. klo 9-15 HeTyllä auttamassa palvelun käyttöönotossa. Ota mukaasi oma CV ja ole valmiina profiilikuvan ottamiseen — hoidetaan yhdessä työnhakijaprofiilisi kuntoon! Oman kuvan liittäminen profiiliin ei kuitenkaan ole pakollista.

Jakomo.fi on työttömille tarkoitettu työnvälityssivusto, joka yhdistää työn teettäjät ja tekijät. Työnantajina voivat toimia aivan tavalliset ihmiset sekä yritykset, jotka tarvitsevat avukseen työntekijää joko kertaluontoisesti tai toistuvasti. Työttömät työnhakijat luovat profiilin sivustollemme, josta työnantajat hakevat työntekijöitä helpolla hakukoneella. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista niin työntekijöille kuin työn teettäjille. Pilotoinnin aikana kerätään tietoa palvelun käyttökokemuksesta niin työnantajan kuin -hakijankin näkökulmasta, sekä kehitysideoita palvelun parantamiseksi tulevaisuudessa.

Jakomo – työttömän polku työelämään.

Lisätietoja:
Rauno T Haapanen / 0440633074 / HeTy ry
Kaisa Heikkilä / 0400183524 / Jakomo Oy

 

jakomo esite.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s