2017-09-08: Retki Uutelan ulkoilualueelle

Rakennusvirasto on tehnyt Uutelaan kahdeksikon muotoisen luontopolun, joka koostuu kahdesta eripituisesta kierroksesta, joista voit kiertää joko toisen tai molemmat. ”Metsä- ja laidunmaisemia” – kierroksen pituus on noin 2,5 kilometriä. Sen aloituspiste ja opastaulu sijaitsevat Uutelantien varressa, noin puolen kilometrin päässä Uutelan pääopastaulusta. ”Kluuvijärviä ja rantaniittyjä” – kierroksen pituus on noin 1,5 kilometriä. Sen aloituspiste sijaitsee Särkkäniemen luonnonsuojelualueen pysäköintipaikan vieressä, noin 1,5 kilometrin päässä Uutelan pääopastaulusta.
Luontopolku kulkee pääasiassa ulkoiluteitä pitkin. Reitti on merkitty maastoon viitoin sekä valkovihrein nauhatunnuksin. Luontopolun varrella on viisitoista rastia, jotka on merkitty maastoon numeroiduin pylväin.

Mitä ottaisin mukaan luontoretkelle? Pukeudu vaatteisiin ja jalkineisiin, jotka sopivat luonnossa liikkumiseen. Luontopolku on suurelta osin varsin helppokulkuinen, mutta sen varrella on myös joitain vaikeakulkuisempia osuuksia. Luontopolun rastit sisältävät hauskoja Uutelan luontoon liittyviä tehtäviä.

Laita nimi listaan toimistossa!
Lähdetään HeTystä klo 11.30. paikalla n. klo 12.30

Kuvan tiedot:
Jonik at the English language Wikipedia [GFDL or CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s