Vinkkejä työnhakuun ja urasuunnitteluun 19.10.

Torstaina 19.10. klo 12-16 tulee rekrytoinnin ja talouden asiantuntija antamaan vinkkejä työnhakuun ja urasuunnitteluun. Tilaisuus järjestetään HeTyn kirjastossa klo 12 alkaen. Iltapäivän aikana voi saada myös yksilöllistä urasuunnitteluohjausta.

Johanna Hirsjärvellä (KTM, kansantaloustiede) on yli 12 vuoden kokemus rahoitus- ja vakuutusalasta. Hän on ollut mukana rekrytointiprosesseissa ja osaa antaa vinkkejä myös rahoitusalan ulkopuoliseen työnhakuun ja urasuunnitteluun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s