Perjantairetki 2.3. No Reason No Because -näyttelyyn

”I write poetry because my head contains 10,000 thoughts. I write poetry because no reason no because.”

Hanna Rädyn kuratoima Tiketti Gallerian näyttely lainaa nimensä Allen Ginsbergin runosta. Galleriassa nähdään kaikki kymmenen Nälkä.fi-lehden kakkosnumeron yhteydessä julkaistua kolmitasoista muotokuvaa suomiräpin kärkinimistä. Rädyn kirjoittamat henkilökuvat kuvitettiin haastateltujen räppäreiden muotokuvilla ja valokuvaaja Kaisa Sojakan ottamilla potreteilla. Taiteilijoiden teoksissa esiintyvät muun muassa räp-artistit Paperi T, Asa, Laineen Kasperi ja Töölön ketterän MC Matti 8.

Näyttelyn muotokuvat ovat toteuttaneet Jyrki Riekki, Hanna Hyy, Sakari Vinko, Jyrki Nissinen, Nikolo Kerimov, Antti Eskelinen, Amanda Kanervo, Päivi Saarikoski ja Ville Pirinen. Taiteilijoiden hyvin erilaiset tekniikat ja tyylit muodostavat kiinnostavan ja puhuttelevan kokonaisuuden. Suurten sanojien henkilökuvasarja täydentyy graffititaiteilija Jani Tolinin muotokuvalla räp-artisti Paperi T:stä.

Tiketti Galleria sijaitsee Kampissa, Urho Kekkosen kadulla, aivan Tavastian välittömässä läheisyydessä.

Lähdemme retkelle HeTyn tiloista Katajanokalta klo 12:30. Retki on ilmainen ja kaikille avoin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s