Kirjoituskilpailu työttömyydestä

tyottoman_tarina_www

Työttömien tarinat ovat aiheena Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kirjoituskilpailussa. Mukaan toivotaan pohdintoja muun muassa siitä, millaista on olla vailla työtä ja miltä työn menettäminen tuntui.

Kirjoituksissa voi käsitellä arjessa selviytymistä, työn merkitystä, työllistämistoimenpiteitä ja työttömien palveluja. Osallistujien tulevaisuuden odotukset kiinnostavat myös järjestäjiä. Osallistujilta otetaan vastaan myös valokuvia.

– Työttömien oma ääni on julkisessa keskustelussa jäänyt talouspoliittisen puheen varjoon, todetaan kilpailujulistuksessa.

Kilpailu jatkuu 31. lokakuuta saakka. Pääpalkinto on 500 euroa. Lisäksi jaetaan 100 euron tunnuspalkintoja ja kirjapalkintoja. Palkintolautakunnan puheenjohtajana on presidentti Tarja Halonen. Vastaukset arkistoidaan SKS:n arkistoon ja Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon.

Lisätietoja ja vastausohjeet saa oheisesta linkistä.

https://www.finlit.fi/fi/arkisto/keruut/tyottoman-tarina#.Wuq-zIiFO70

(kuva: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s