Perjantairetki Kaivopuistoon

Kesä on parhaimmillaan, ja sen vuoksi perinteinen perjantairetkemme suuntautuu 15. kesäkuuta Kaivopuistoon.

Kaivopuisto on Helsingin vanhimpia ja tunnetuimpia puistoja, joka sijaitsee Ullanlinnan vieressä kantakaupungin eteläosassa. Kaivopuistossa on noin 450 asukasta sekä vanha huvila-alue itäosassa.

Kaivopuiston vanha kylpylärakennus tuhoutui jatkosodan pommituksissa 1944. Alueella on edelleen kylpylän entinen ravintola ja huvittelurakennus Kaivohuone, jossa on ravintola ja yökerho.

Kaivopuiston näkyvin maamerkki on Ursan tähtitorni. Muita nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Itsenäisyyden kuusi, juomakaivo Kalastava karhu, runoilija Arvid Mörnen patsas sekä A. E. Nordenskiöldin muistomerkki.

Kaivopuistossa sijaitsevat Cygnaeuksen galleria ja Mannerheimin kotimuseo. Lisäksi Kaivopuistossa on useita suurlähetystöjä.

Urbaanilla piknikillä on tarjolla pientä purtavaa kaikille osallistujille. Sulkapalloa ja muuta ajanvietettä on tarjolla halukkaille yhdessäolon lomassa.

Urbaani Piknikki pe 15.6. Lähtö HeTystä (Katajanokanlaituri 4, K6, 2. krs) klo 12 (säävaraus). Retki on ilmainen ja kaikille avoin. Järjestäjinä ovat Maali-hanke – Matala Kynnys ja Helsingin Työkanava HeTy ry.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s