Kumppanuustalo Hanna kulttuurikyläily­kohteena

Hannan piha1

Kumppanuustalo Hannan viihtyisä sisäpiha. (Kuva: Kumppanuustalo Hannan arkisto)

Uutena ryhmänä Helsingin Työkanava HeTy ry:ssä aloittaa kulttuurikyläily. Tarkoituksena on tehdä vierailuja kiinnostaviin järjestöihin, yhdistyksiin ja yrityksiin.

Ensimmäisenä vierailukohteena on Kumppanuustalo Hanna Alppilassa. Ohjelmassa on talon ja toiminnan esittelyä, myyntipisteessä on pientä purtavaa.

Hannassa voi harrastaa, tavata ihmisiä, työllistyä, toimia vapaaehtoisena tai viettää vapaa-aikaa. Tarjolla on harrastajaryhmiä, tietotekniikkaopastusta, taidenäyttelyitä, ruokailuja, retkiä, kursseja ja teemapäiviä.

Talo on tarkoitettu kaikille helsinkiläisille ja sen toiminta on kävijöille maksutonta tai omakustannushintaista.  Hannan omistaa Helsingin kaupunki ja toimintaa koordinoi Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala. Hannan kumppaneina ovat Helsingin asukkaat, järjestöt, oppilaitokset ja viranomaiset.

HeTyn kulttuurikyläilyt käynnistyvät kesäkuussa (28.6. vielä avoin) ja toimintaa on tarkoitus jatkaa syyskaudella.

Kulttuurikyläily Kumppanuustalo Hannaan (Sturenkatu 12) to 21.6. klo 10–12. Lähtö HeTystä (Katajanokanlaituri 4, K6, 2. krs)  klo 10. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Järjestäjinä Maali-hanke – Matala Kynnys sekä Helsingin Työkanava HeTy ry. 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s