Työttömien Taiteiden yö ensimmäistä kertaa

IMG_6544

Runosateeseen kuuluva Jarmo Luoto on mukana viihdyttämässä Työttömien Taiteiden yössä runojen, laulujen ja kitaran kera.

Helsingissä järjestetään ensimmäistä kertaa Työttömien Taiteiden yö. Ohjelmassa on runoutta, musiikkia ja laulua. Tapahtuma on avoin kaikille.

Tapahtuma alkaa järjestäjien esittelyllä. Haitarimusiikkia tarjoaa Mikko Karhu. Runotriossa yleisöä viihdyttävät Mikko Karhun lisäksi Gia Virkkunen ja Anne Papart.

Runosade-ryhmä tarjoaa runoja laulujen ja musiikin kera eri kokoonpanoissa. Mukana ovat Anu Keskitalo (runo), Jarmo Luoto (runo, kitara, laulu), Pekka Minkkinen (runo) sekä Ville Hämäläinen (kitara, laulu).

Muina viihdyttäjinä ovat Sari Siimes (runo), Eeva-Maria Grekula (runo), Maria Reen (runo)ja Ilkka Selin (laulu).

Säveltäjä-muusikko Mikael Öhmanin ja kirjailja Sami Liuhdon vuonna 2010 perustama Taudinkuva-yhtye huipentaa tapahtuman kello 19.30 alkaen. Taudinkuva yhdistelee runoutta ja musiikkia oivaltavalla tavalla. Yhtye on julkaissut kolme albumia.

Työttömien Taiteiden yö to 23.8. klo 17-20 Helsingin Työkanava HeTy ry:n koulutuskeskuksessa (Katajanokanlaituri 4, K6, 2. krs). Järjestäjinä Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö Uutta ry ja Helsingin Työkanava HeTy ry (ohjelmaan voi tulla muutoksia). 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s