Vertaistuella eroon tupakasta -koulutus Helsingissä

Filha-ryhmakuva-as

Keuhkoterveysjärjestö Filha ry oli mukana Työttömien hyvinvointipäivässä, jonka Uutta ry järjesti Helsingin Työkanava HeTy ry:n tiloissa tiistaina 14. elokuuta. Filha esitteli tapahtumassa vertaistukikoulutusta, jota yhdistys järjestää halukkaille.

Seuraava Vertaistuella eroon tupakasta -vertaisohjaajakoulutus pidetään Helsingissä elokuun lopussa.  Vertaisohjaajakoulutus antaa valmiudet tukea tupakoinnin lopettamisessa, valmiudet ryhmäohjaukseen, runsaat materiaalit ja todistukset. Koulutus on ilmainen ja sisältää ruokailut. Pitkämatkalaisille kustannetaan matkat ja majoituskulut.

Vertaistuella eroon tupakasta –koulutus Hotel Arthurissa (Auroran Sali, Vuorikatu 19, Helsinki) 29.-30.8.2018. Kouluttajina Patrick Sandström ja Miska Reinikainen Filhasta. Ilmoittautumiset 20.8. mennessä miska.reinikainen@filha.fi tai 044 5487 333.

 

Lisätietoa Helsingin koulutuksesta:

http://www.filha.fi/fi/ajankohtaista/koulutukset/vertaisohjaajakoulutus-helsinki-0

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s