Kulttuurimatka Kontulan lähiöasemalle

Agapimeni mou

Kontulan lähiöasema on kulttuurimatkakohteena 3. syyskuuta. Vierailu alkaa kello 13 elämyksellisellä teatteriesityksellä Agapimeni mou – rakkaani. Esitys nähtiin Helsinki-päivänä Kumppanuustalo Hannassa. Esittäjänä on Tia Kehrä ja ohjaajana Esko Tuomainen. Esitys kestää noin 35 minuuttia.

Teatteriesityksen jälkeen ryhmä tutustuu Kontulan lähiöaseman toimintaan. Vierailu järjestetään samaan aikaan Helsingin Työkanavalta sekä Kumppanuustalo Hannasta.

Kulttuurimatka Kontulan lähiöasemalle (Keinulaudankuja 4 C) ma 3.9. klo 12 (lähtö HeTystä klo 11.20). Ilm. 31.8. mennessä Anulle. Retki on kaikille avoin. Matkat omalla kustannuksella, muuten retki ja esitys on maksuton. Kahvitarjoilu. Tervetuloa mukaan! Järj. Helsingin Työkanava HeTy ry ja Maali-hanke – Matala kynnys. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s