Uusia ryhmätoimintoja HeTyn syyskaudella

IMG_7516.JPG

Monikulttuurinen keittiö on yksi suosituimmista ryhmistä. Ensimmäisellä vuosipuoliskolla ryhmä kokkasi muun muassa japanilaista, korealaista, englantilaista ja turkmenistanilaista ruokaa. Sushit kuuluivat japanilaiseen teemaan.

Syyskauden alkaessa Helsingin Työkanava HeTy ry:n ryhmätoimintoja on uudistettu. Ryhmistä vastaavan Maali-hankkeen entinen koordinaattori David Lee siirtyi kesällä eläkkeelle ja hänen pestinsä otti vastaan Maali-hankkeen kakkosvetäjä Sari Dvoracek.

Koordinaattorin vaihtuessa on luonnollista, että toiminnat käydään läpi ja niihin tehdään tarvittavat muutokset. Ryhmätoimintoihin osallistujillakin on toki vaikutusvaltaa – kehitystyötä tehdään nimenomaan suosion perusteella. Suunnitteilla on muun muassa uintia, joogaa ja ompelua.

Viikko alkaa Suomi Cafélla (10.12. asti), joka pidettiin ennen perjantaisin. Ryhmässä keskustellaan osallistujien kuulumisista ja ajankohtaisista asioista.  Uutisryhmää ei enää järjestetä, vaan sen teemat on siirretty Suomi Cafén osaksi. Ruotsin ryhmä kokoontuu 3.9. alkaen (26.11. asti). Maanantain tarjontaan kuuluu kaupunkiviljely Linnanpuistossa – se jatkuu syyskuun loppuun. Maanantaisin järjestetään viikkotapaamisia ajankohtaisista asioista ja palveluista.

Tiistaihin kuuluvat geokätköily (25.9. asti)  ja valokuvaus (3.10.-11.12.). Improa ja irrottelua -ryhmä aloitti 28. elokuuta ja jatkaa marraskuun loppuun.  Englannin ryhmä kokoontuu 4.9.-27.11. Monikulttuurinen keittiö houkuttelee eri maiden herkkujen pariin Helmi ry:n tiloihin kerran kuukaudessa.

Keskiviikkona järjestetään kuvataidetta (5.9.-28.11.), pelikerho (12.12. asti), liikuntaa Katajanokan liikuntahallissa (5.9.-19.12.) sekä Runosuoni (12.12. asti).

Alkukesästä aloitetut kulttuurikyläilyt jatkuvat 13.12. asti torstaisin. Päivän ohjelmaan kuuluvat lisäksi 6.9. alkaen saksa sekä ekoaskartelu (6.9.-29.11.).

Perjantaina kokoontuu English Chat. Viikon päätteeksi järjestetään tuttuun tapaan perjantairetkiä, jotka kohdistuvat esimerkiksi museoihin, näyttelyihin ja luontokohteisiin.

Ajankohtaiset tiedot ryhmätoiminnoista löytyvät facebookista ja nettisivuiltamme. Ryhmätoimintoihin voi tulla muutoksia. Tiedotamme niistä erikseen. (HM)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s