Isän näköinen -hanke esittäytyy 10.9. HeTyn viikkotapaamisessa

people-3120717_1920

Projektisuunnittelija Ismo Pitkänen Miessakit ry:stä vierailee HeTyssä kertomassa uudesta Isän näköinen -hankkeesta. Hanke on suunnattu työvoiman ulkopuolella oleville isille, joiden osallisuutta tuetaan vertaisryhmiä järjestämällä.

Ryhmien tavoitteena on luoda isille paikka, jossa turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä voi jakaa isyyden kokemuksia ja ajatuksia vanhemmuudesta.

Lisäksi hankkeessa kehitetään yhteistyötä isiä työssään kohtaavien ammattilaisten kanssa. Tilaisuudessa kerrotaan myös laajemmin Miessakit ry:n miesten hyvinvointia tukevasta monipuolisesta toiminnasta.

Miessakit ry:n Isän näköinen -hanke esittäytyy Helsingin Työkanavan koulutuskeskuksen viikkotapaamisessa ma 10.9. klo 13. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu. Tervetuloa! Järj. Helsingin Työkanava HeTy ry ja Maali-hanke – Matala Kynnys. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s