Pasilassa tiistaina järjestetyssä monikulttuurisessa keittiössä tehtiin tällä kertaa ruokaa Ranskasta. Master chefinä toimi Catherine.

Keittiön tiivistä tunnelmaa.
Alkupalaksi oli patonkia paahdetulla paprikalla, sipulilla, sardiinilla, kapriksella sekä sitruunamehulla. Valkosipulia unohtamatta. Väliruokana oli ranskalainen juustomunakas.
Pääruoaksi oli Nizzan salaatti, jossa oli keitettyä perunaa, vihreää tankopapua, oliiveja, tomaattia, sipulia ja keitettyä kananmunaa ja lämminsavulohta. Kastikkeena sinappivinegrette -osallistujien mukaan törkeän hyvää. Jälkiruoaksi nautittiin paahtovanukasta (creme brule).

Yhteinen herkutteluhetki.
Kaikki pitivät ruokaa maukkaana. Tunnelma oli iloinen, äänekäs ja välitön. Kokkaamiseen osallistui seitsemän kiinnostunutta.

Nizzan salaatti, patonki lisukkeilla, juustovanukas ja paahtovanukas.
Monikulttuurinen keittiö kokoontuu Pasilassa Mielenterveysyhdistys Helmen tiloissa kerran kuukaudessa.
Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Järjestäjinä ovat Maali-Hanke – Matala Kynnys, Mielenterveysyhdistys Helmi sekä Helsingin Työkanava HeTy ry.