Monikulttuurisessa keittiössä kokattiin ranskalaisittain

Pasilassa tiistaina järjestetyssä monikulttuurisessa keittiössä tehtiin tällä kertaa ruokaa Ranskasta. Master chefinä toimi Catherine.

20180918_135159

Keittiön tiivistä tunnelmaa. 

Alkupalaksi oli patonkia paahdetulla paprikalla, sipulilla, sardiinilla, kapriksella sekä sitruunamehulla. Valkosipulia unohtamatta. Väliruokana oli ranskalainen juustomunakas.

Pääruoaksi oli Nizzan salaatti, jossa oli keitettyä perunaa, vihreää tankopapua, oliiveja, tomaattia, sipulia ja keitettyä kananmunaa ja lämminsavulohta. Kastikkeena sinappivinegrette -osallistujien mukaan törkeän hyvää. Jälkiruoaksi nautittiin paahtovanukasta (creme brule).

20180918_161440

Yhteinen herkutteluhetki. 

Kaikki pitivät ruokaa maukkaana. Tunnelma oli iloinen, äänekäs ja välitön. Kokkaamiseen osallistui seitsemän kiinnostunutta.

20180918_161253

Nizzan salaatti, patonki lisukkeilla, juustovanukas ja paahtovanukas. 

Monikulttuurinen keittiö kokoontuu Pasilassa Mielenterveysyhdistys Helmen tiloissa kerran kuukaudessa.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Järjestäjinä ovat Maali-Hanke – Matala Kynnys, Mielenterveysyhdistys Helmi sekä Helsingin Työkanava HeTy ry.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s