Kontulan lähiöasema tutuksi perjantairetkellä 12.10.

Kontulan_Ostoskeskus_-_panoramio

Kontulan lähiöasema sijaitsee Kontulan ostoskeskuksen yhteydessä. 

Perinteinen perjantairetkemme suuntautuu seuraavaksi Kontulan lähiöasemalle. Lähiöasemalla on päivittäisiä ryhmiä erilaisten harrastusten ja aiheiden parissa maalauksesta luontoon ja bingosta maahanmuuttajien kokoontumisiin.

Palveluvalikoimaan kuuluvat myös asukaskahvila päivän lehtineen, atk- ja internetpalvelut, verenpaineen mittaus, ompelukoneiden ja saumurin käyttömahdollisuus sekä tilojen vuokraus erilaisiin tapahtumiin.

Perjantairetki 12.10. klo 13-15 Kontulan lähiöasemalle (Keinulaudankuja 4 C). Lähtö HeTystä klo 12.30. Retki on kaikille avoin ja ilmainen. Järj. Helsingin Työkanava HeTy ry ja Maali-hanke – Matala Kynnys. Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s