Perjantai-illan kurssilla kokattiin dim sumeja

dav

HeTyn keittiössä tuoksui perjantaina kiinalainen ruoka. Opettaja Jinghui Yangin johdolla perehdyttiin kiinalaisen keittiön saloihin ja valmistettiin dim sumeja (vehnänyyttejä). Täytteinä niissä oli lihaa ja kasviksia.

IMG_20181012_164617.jpg

Kurssille otti osaa kymmenkunta kiinalaisesta ruoasta kiinnostunutta. Opetuskielenä oli englanti. Kurssilaiset toimivat tarvittaessa tulkkina toisilleen. Yhteisen kokkailun jälkeen kurssilaiset herkuttelivat tehdyillä ruoilla.

dav

Osallistujat pitivät kurssia hyödyllisenä ja kiinnostavana. Vastaavien voidaan järjestää jatkossakin.

Kurssin organisoi Suomen kiinalaisten allianssi SKA.

(kuvat: Sari Waldén)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s