Päivässä projektit hallintaan

jukka

Projektihallinnan kurssin kouluttajana on Jukka T. Virtanen.

Hyvin moni meistä osallistuu nykyään erilaisiin projekteihin. Työ on tullut entistä vaativammaksi ja monimutkaisemmaksi. Merkittävä osa kehitystyöstä ja asiakastoimituksista tehdään siksi erillisinä projekteina.

HeTyssä järjestettävän kurssin aikana tutustutaan yleiseen projektin toteuttamisen malliin. Oppeja voi soveltaa kaikille toimialoille – tai vaikkapa oman elämän hankkeiden, esimerkiksi työnhaun, suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kurssilla käydään läpi projektityyppejä, sanastoa, osallistujia ja sidosryhmiä. Tutuksi tulevat tavoitteet, projektin vaiheet, projektisuunnitelman teko, tuloksen ja työn osittaminen sekä realistisen aikataulun laatiminen. Asioista keskustellaan ja tehdään ryhmätöitä.

Kurssista saa todistuksen ja Open Badge -osaamismerkin. Kouluttajana on markkinointiekonomi (MBA) Jukka T. Virtanen. Hänellä on yli 40 vuoden käytännön kokemus muun muassa IT-projekteista, kouluttamisesta ja konsultoinnista.

Projektiasioiden peruskurssi 23.11. klo 9-16 Helsingin Työkanava HeTy ry:ssä (Katajanokanlaituri 4, K5, 2. krs). Hinta 5 e. Ilmoittautumiset 16.11.2018 mennessä p. 045 874 8467 tai koulutuskeskus@hety.fi. Max 12 osallistujaa. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s