Kevään runoryhmät

Tämän Kevään runoryhmät kelluvat ajassa ja paikassa.

Katajanokalta Kontulaan, Kontulasta Sturenkadulle.

Tapaamme matkallamme erilaisia ihmisiä, teemme kivoja harjoituksia ja sanat muodostuvat runoiksi, lehdestä leikatut kuvat ja lauseet kollaaseiksi ja iloitsemme toistemme töistä ja annamme ilon ja luovuuden kasvaa.

Kontulan lähiöasemalla runoryhmät alkoivat viime syksynä, olipa meillä siellä talvijuhlatkin runoja lausuen, musiikkia kuunnellen ja kahvitellen. Mukavaa oli.

Nyt tänä keväänä aloitetaan Kontulassa Sanasta Runoksi ryhmä 6.2 klo 11:30. Ensimmäisellä kerralla teemme kollaaseja, jotka pääsevätkin sitten näyttelyyn Kontulan kirjastoon HeTyn KATUKUVIA näyttelyn kanssa, jonka avajaiset ovat 9.3.

Kontulan Ryhmät jatkuvat sitten siitä toukokuun loppuun saakka joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 11.30 – 13.30.

Kumppanuustalo Hannan ihana oleskeluhuone talon alakerrassa muuttuu Sanasta Runoksi teksti ja kollaasipajaksi helmikuusta alkaen sielläkin aloitamme kollaaseilla, sillä se on mukava tapa aloittaa ja tutustua, ihmetellä kuinka kuvat, sanat ja lauseet kuin itsestään muodostavat hienoja pareja, runoja.

Hannassa kokoonnumme ensimmäisen kerran 13.2 klo 13.00 – 15.00.

Katajanokalle HeTyyn jäävät kuukauden viimeiset keskiviikot, ainakin näillä näkymin. HeTyn kirjastossa kokoontuminen klo 13.00. Poikkeuksena ensimmäinen HeTyn keskiviikko jolloin lähdemme Malmitalolle katsomaan Isoa kilttiä jättiä, Roald Dahlin kirjaan perustuvaa piirrettyä, mukaan lähtevät myös Kontulan lähiöaseman porukat.  Ison kiltin jätin seikkaululle lähdemme Hetystä 11:45. http://www.malmitalo.fi/fi/tapahtumat/event/D57E5614FFD82A8A6A9E50E6E2FE8340/Iso_Kiltti_J_tti__2016_

Tervetuloa ryhmiin mukaan; pitämään hauskaa ja ihmettelemään muiden tekstejä innostumaan ja löytämään itsestäsi uusia ajatuksia ja kutkuttavia mielikuvia.

Terveisin Anu K.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s