Kulttuuriryhmä 5.2. – UusioUra

Kulttuuriryhmä 5.2., lähtö HeTystä  12.00

UusioUra -rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma 45+ vuotiaille

  • Tiistaina 5. helmikuuta 2019 klo 10.00 – 19.00
  • Kaapelitehdas, merikaapelihalli
  • Järjestäjä: UusioUra

Tapahtuma on suunnattu niin työttömille kuin myöskin työssä käyville, jotka etsivät uutta työpaikka tai ovat kiinnostuneita opiskelemaan uuden ammatin. Myös yrittämisestä kiinnostuneet löytävät tapahtumasta erilaisia tapoja yritystoiminnan käynnistämiseen.

Tapahtumaan tuotetaan mahdollisimman kattavasti kaikki se toiminta, jota keski-iän ylittäneiden työuran kehittämiseen on tarjolla. Työ- ja koulutuspaikkojen lisäksi tapahtumassa on esitellään erilaisia palveluja joilla edistetään kohderyhmään kuuluvien työllistymistä ja uudelleen kouluttamista. Tapahtumaan tuotetaan myös ohjelmaa tämä päivän työelämästä ja sen muutoksesta. Tilaisuus on ilmainen.

uusioura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s