Monikulttuurinen keittiö 11.2.

Monikulttuurinen keittiö kokoaa hyvän ruoan ystäviä korealaisen keittiön pariin maanantaina 11.2. klo 13. Korealaisen keittiön maailman meidät johdattelee Panku Kim.

Korealainen keittiö on lämmin, tulinen ja mausteinen. Se on saanut vaikutteita naapurimaastaan Japanista, mutta se on japanilaista ruokaa voimakkaamman makuista. Makumaailmaa hallitsevat valkosipuli, inkivääri ja seesaminsiemenet sekä seesamiöljy, kalakastike ja soija. Tulisuutta ruokiin tuo gochujang eli korealainen chilitahna.

Korealaisessa keittiössä ruoka tarjotaan yhdellä kertaa tarjoiluvadeilta ja jaetaan koko pöytäseurueen kesken. Lihaa syödään runsaasti ja useimmiten se kypsennetään nopeasti grillissä. Korealainen barbecue onkin maailmalla tunnettu käsite. Lisäksi kalaa ja muita mereneläviä sekä tofua on tarjolla paljon. Kasviksista erityisesti kurkku ja retikka sekä kaali ja kevätsipuli ovat suosittuja. Myös riisi ja ohut riisinuudeli kuuluvat tyypillisesti korealaiselle aterialle.

TULE MUKAAN. MAANANTAINA 11.2. KLO 13-16. LÄHTÖ HETYSTÄ KLO 12.15.
Osoite: Helmi ry., Pasilan puistotie 7

Ilmoittautumiset s-postilla: sari.dvoracek@hety.fi

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s