Kiasma 1.3. ja klo 13 (Lähtö Hetystä 12.30) Mannerheiminaukio 2

Kiasman viidennen kerroksen monivärisessä tilateoksessa on islantilaisen taiteilija Hrafnhildur Arnardottirin eli Shoplifterin ohella monen henkilön kädenjälki. Osa teoksesta on peräisin hänen aiemmista installaatioista, joita on ollut esillä viime vuosina Norjassa ja Islannissa. Osa teoksen rakenteista on puolestaan Kiasmassa käsin solmittuja keinokuituliaaneja ja tupsupalloja. Lopullisessa teoksessa eriaikaiset kerrostumat kietoutuvat toisiinsa huomaamattomasti ja synteettinen materiaali saa kaipaamansa kierrätysmuodon.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s