Hanasaaren kulttuurikeskus

Perjantairetki Hanasaaren kulttuurikeskus
(lähtö hetystä klo 12.30)
Perjantai, 29. maaliskuuta13:30 – 15:00
Opastus klo 13.30. Menemme metrolla Koivusaareen ja sieltä kävellen n.1.5km. Voit myös tulla itse paikalle suoraan tai Espoon bussilla Kampista pääsee lähelle. Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Hanasaari suunnittelee ja toteuttaa erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja sekä selvittää erilaisia yhteiskunnallisia kehittämistarpeita. Hanasaari on myös täysin peruskorjattu kongressikeskus nykyaikaisine tiloineen, laadukkaine ravintoloineen ja omine hotelleineen, jonka huoneista avautuu merinäköala. Hyvin hoidetun rakennuksen tiloja koristaa runsas ja inspiroiva suomalainen sekä ruotsalainen nykytaide. Raikkaat ja toimivat tilat on varustettu nykyaikaisella tekniikalla, ja kaikki toiminnot ovat saman katon alla. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio, ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s