Manu ja starat, Kirsi Huppusen valokuvanäyttely 8.4-24.5.2019

Manu on 11-vuotias kumiankka ja kulkenut valokuvaaja Kirsi Huppusen mukana kymmenisen vuotta. Manulla on pieneksi kumiankaksi hurjasti voimaa, se sai aikoinaan kiskottua Kirsin neljän seinän sisältä ulos ja ihmisten pariin hänen jäätyään työttömäksi. Pian Kirsi alkoi kuvata Manua eri paikoissa ja tilanteissa eri ihmisten kanssa. Ensin Kirsi jakoi Manun ja kumppanien kuvia vain facebooktilillään, mutta perusti sille sitten oman ryhmän. Manu on tehnyt Kirsistä rohkeamman ja sosiaalisemman, vienyt häntä tilanteisiin joihin Kirsin ei olisi tullut ilman Manua mentyä. ”Manun kanssa on helppoa mennä ihmisten juttusille. Aluksi Manu oli vain Postcrossing-harrastusporukkamme maskotti ja kuvasin sitä tapaamisissamme uusien tuttujen seurassa. Irina Björklund oli ensimmäinen julkisuuden henkilö, jonka kanssa Manu oli yhteiskuvassa. Pääministeri Matti Vanhasen kuvaamisen jälkeen käynnistyi lumipalloefekti, joka ei osoita pysähtymisen merkkejä. Pidin ensimmäisen näyttelyni Kallion kirjastossa vuonna 2012 ja nyt rakennan uutta näyttelyä. Näyttelyyn tulee kuvia Manusta mm. seuraavien henkilöiden kanssa: Martti Ahtisaari, Maarit ja Janna Hurmerinta, Happoradio, Von Hertzen Brothers, Don Rosa, Remu, Katri Helena, Esa Eloranta, Lenita Airisto, Suvi Teräsniska, Vappu Pimiä, Mikko Leppilampi ja J. Karjalainen. Manun hyviä kamuja kaikki!”

– Nina Honkanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s