24.5. Perjantairetki kukkanäyttelyyn

Helsingin Työkanavan perjantairetki 24.5. suuntaa sään salliessa kukkateosnäyttelykierrokselle. Lähtö Hetystä, Katajanokanlaituri 4, klo 13. Tervetuloa!

Kierrettävä kukkateosnäyttely on vuonna 2019 laajempi kuin koskaan. Yhteensä mukana on 27 uniikkia kukkateosta, jotka levittäytyvät Helsingin keskustan alueella aina Kansallismuseolta Katajanokan lukkosillan kautta Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan saakka. Kierrettävään kukkateosnäyttelyyn sisältyi myös rakastettu Esplanadin valopylväiden kukkakoristelukilpailu.Kierrettävän kukkateosnäyttelyn teokset ovat nähtävillä Ihana Helsinki-tapahtuman ajan 23.–26.5. Tutustu vuoden 2019 Kierrettävän kukkateosnäyttelyn teoksiin ja koe Ihana Helsinki!”
http://www.lovelyhelsinki.com/kierrettava-kukkateosnayttely2019