Viikkotapaamisessa Jouni Kylmälä ja EAPN-Fin

28.10.2019 klo 13-15 Jouni Kylmälä tulee kertomaan Helsingin Työkanavaan EAPN-Fin -Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisen verkoston toiminnasta.

”EAPN-Fin on köyhyyttä ja syrjäytymistä vastustavien tahojen yhteistyöelin. Se toimii köyhyydessä elävien, syrjäytyneiden ja syrjäytymisuhassa olevien kansalaisten aseman parantamiseksi, sosiaalisten oikeuksien ja perusturvan toteutumiseksi ja hyvinvoinnin sekä itsenäisen suoriutumisen edistämiseksi.

Keskeistä on köyhyyden ja syrjäytymisen vastaista toimintaa harjoittavien tukeminen ja yhteistyön edistäminen, samoin suomalaisen ja Euroopan Unionin välisen sosiaalipoliittisen keskustelun ja vuorovaikutuksen edistäminen.” (www.eapn.fi/eapn-fin)

Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4, 2.krs. Tervetuloa!