Helsingin kaupunginorkesterin kenraaliharjoitukset: Fiori di Fiori

Keskiviikkona 20.11.19 lähdemme Musiikkitalolle kuuntelemaan Helsingin kaupunginorkesterin kenraaliharjoitusta Fiori di Fiori klo 10-13. Kapellimestari: Susanna Mälkki, pianisti: Garrick Ohlsson. Konserttiin voi varata paikan kirjoittamalla nimensä Hetyn Kulttuurikomeron ovessa olevaan listaan tai meilitse tiina.remes@hety.fi. Vapaa pääsy.

Ferruccio Busoni: Berceuseélégiaque op. 42, Wolfgang Amadeus Mozart: Pianokonsertto nro 25, Francesco Filidei: Fiori di fiori, Franz Liszt: Les Préludes, sinfoninen runo.

Lähdemme konserttiin 20.11. Helsingin Työkanavasta klo 9.00. Jos haluaa tulla Musiikkitalolle suoraan, tapaaminen on 9.30 pääsisäänkäynnistä oikealle, kahvilan tiskin vasemmalla puolella, Oodin puoleisessa kulmassa, katutasossa, portaiden lähistöllä. Menemme katsomoon yhdessä ryhmänä. Katso kuvaa!