EAPN-Fin:n kansalaistoimintaryhmän tapaaminen

EAPN-Fin:in kansalaistoimintaryhmä kokoontuu perjantaina 22.11. klo 13-16 Helsingin työkanavan (Hety) tiloissa, Katajanokanlaituri 4, Katajanokka. Tilaisuus on avoin kaikille köyhyyskysymyksistä kiinnostuneille.

Keskustelun aiheina mm.:

”Köyhyyskokemukset ja selviytymiskeinot 1930- ja 1990-lukujen lamoissa”. Yhteiskuntahistorioitsija, VTT, runoilija, valokuvaaja Gia Virkkunen alustaa klo 13-14 haastatteluaineistoon perustuvasta tutkimuksestaan.

Sitten saamme  kuulumisia Brysselissä 18.-19.11. pidetystä köyhien kuulemisesta (PeP-meeting, People experiencing Poverty). Kansalaistoimintaryhmän delegaatio osallistui tapaamiseen.

Arvioimme myös 12.11. pidettyä tapahtumaa ”Köyhyyttä kokeneet ja kansanedustajat samassa pöydässä”. Tapahtuman järjestivät EAPN-Fin, Kuka Kuuntelee Köyhää? -verkosto (3K) ja Työttömien keskusjärjestö.

Esillä myös: Kunnioittavasti köyhyydestä -tunnustus, kansalaistoimintaryhmän ensi kevät…

TERVETULOA!