Perjantairetki Designmuseo Arabiaan

Kiinnostaako keramiikka, kiehtovatko lasiesineet? Uudistettu Designmuseo Arabia Arabianrannassa toimii osana uutta Iittala & Arabia Design Centreä. Museo esittelee Fiskars-konserniin kuuluvien Arabian keramiikkatehtaan ja Iittalan lasitehtaan tuotantoa vuodesta 1873 tähän päivään. Designmuseon kokoelmista kootun näyttelyn pääosassa on suomalaisen keramiikka- ja lasimuotoilun monipuolinen historia.

MATTI KLENELL JA IITTALA – 10 vuotta vuoropuhelua Iittala ja Arabia Muotoilukeskuksen näyttely esittelee Matti Klenellin (1972) ja Iittalan mittavaa yhteistyötä. Mukana on Klenellin tuotantoa kuluneen vuosikymmenen varrelta ja uniikki, näyttelyä varten luotu installaatio. Näyttelyn teemana on vuoropuhelun tärkeä rooli muotoilijan työssä. Muotoilija käy jatkuvaa vuoropuhelua inspiraationsa ja teoksen tilanneen yrityksen kanssa. Tasapaino kekseliäisyyden ja perinteiden välillä löytyy vuoropuhelun kautta.

Huom! 17.1.2020  LÄHTÖ HETYSTÄ klo 12.45, (4 ratikalla, Ylioppilastalon pysäkiltä vaihto 6 ratikkaan , matka-aika yhteensä n. 40 min) Tervetuloa!