Hetyn kuvisryhmä on nyt Luova ryhmä

Luova ryhmä kokoontuu etänä tiistaisin klo 14-16.

Mukaan pääset tästä Zoom-linkistä:

https://us04web.zoom.us/j/769755470?pwd=UE5iS3FkOU93Z1ZXVWYweUthN2dRQT09

Meeting ID: 769 755 470, Salasana: 508072

Arvomme tapaamisen alussa onnenpyörällä teeman, jonka toteuttamiseen jää aikaa n. 1,5 tuntia. Ryhmässä voi käyttää itse valitsemiaan menetelmiä* ja välineitä, mitä nyt kaapeista löytyy… tietokonetta, tusseja, värikyniä, kameraa, maaleja, vesivärejä, muovailuvahaa…

Tule rohkeasti mukaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vain mielenkiinto riittää. Lämpimästi tervetuloa!

*esim. maalaus, piirros, kuvanveisto, kirjoitus, elokuva, sarjakuva, kortti, valokuva, PP-esitys, mosaiikki, katutaide, pamfletti, runo, blogikirjoitus, performanssi, installaatio, tanssi, esitys, elämys, kokemus, kollaasi, digitaalinen kollaasi, juliste, askartelu, ristipistotyö, teksti, musiikki, ympäristötaide…