Farmi n3 infotapaaminen 10.6. klo 15-16

Kiinnostaako ohjelmointiin tutustuminen vertaisten seurassa?

Koronan aikana yksi miettii uusia harrastuksia, toinen alanvaihtoa ja kolmas vapaaehtoistöitä. Uusi ohjelmoinnin oppimisen ruohonjuuriverkosto tuo yhteen ohjelmoinnista kiinnostuneita, ohjelmistoyrityksiä ja yhdistyksiä.

Farmi n3 -toiminnassa harjoitellaan ohjelmointia mentoreiden avustamana. Tule mukaan toiminnan infotapaamiseen, joka järjestetään HeTy ry:n tiloissa (Katajanokanlaituri 4, 00160 Helsinki) ma 10.6. klo 15-16. Voit osallistua tapahtumaan myös etänä. Saat etäosallistumislinkin sähköpostiisi tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Tapaamiseen osallistuminen ei vielä sido mihinkään, joten mukaan voi tulla ihan puhtaasta uteliaisuudesta. Osallistuminen ei myöskään vaadi minkäänlaisia ohjelmoinnin ennakkotietoja – Farmi pyrkii murtamaan ohjelmoinnin vaikeuteen liittyviä ennakkokäsityksiä mentoreiden esimerkin ja ammattilaisohjelmoijien inspiraation kautta!

Farmi n3 on Feeniks-hanketta, jota koordinoi Sosped-säätiö. Lisätietoja täällä:
www.feenikshanke.fi/farmi