Viikkotapaamisessa 12.10.2020 klo 13.00 Kampin hiljaisuuden kappeli

Helsingin Työkanavan Viikkotapaamisessa maanantaina 12.10.2020 klo 13-15 Kampin hiljaisuuden kappeli esittäytyy. Diakoni Anne Immonen ja sosiaaliohjaaja Sanna Merta kertovat kappelin toiminnasta otsikolla: ’Sosiaaliohjausta ja keskusteluapua Kampin kappelilla’.

Kampin kappeli on hiljentymisen ja kohtaamisen paikka Helsingin keskustassa. Puiseen kappeliin ovat kaikki tervetulleita hiljentymään. Kappelin aulassa päivystää sen aukioloaikoina sekä kirkon että sosiaali- ja terveysviraston työntekijöitä. Heiltä saa tarvittaessa keskusteluapua ilman ajanvarausta, nimettömästi, kotikunnasta riippumatta ja vuoden jokaisena päivänä. Kappelin toiminnasta vastaavat yhdessä Helsingin luterilaiset seurakunnat ja Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto.” http://www.kampinkappeli.fi

Tarjolla kahvia ja teetä. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4, 2. krs.