VIIKKOTAPAAMISESSA AJANKOHTAISIA ASIOITA JA KIRJEITÄ TYÖMINISTERILLE

Tervetuloa maanantaina 16.11. klo 13 Helsingin Työkanavan Viikkotapaamiseen. Aiheena on ajankohtaiset asiat sekä Työttömien Keskusjärjestön pitämä edunvalvontaseminaari työ- ja elinkeinoministeri Tuula Haataisen kanssa tammikuussa 2021. Nyt on hyvä tilaisuus tuoda esiin omia kokemuksia TE-palveluista sekä parannusehdotuksia käytäntöihin.

Pohdimme Hetyn Viikkotapaamisessa 16.11.2020 näitä kysymyksiä:
-Mikä on sinun kokemuksesi TE-palveluista?
-Mitä apua olet saanut tai jäänyt vaille?
-Mitä muuttaisit TE-palvelujen käytännöissä?

Kokoamme vastaukset Työttömien keskusjärjestölle eteenpäin vietäviksi.

Viikkotapaamisessa on mahdollisuus myös nähdä tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin sekä juoda kahvia merellisiä maisemia ihaillen ja Jarmo Luodon soittoa kuunnellen. Tarjolla kahvia ja teetä. Tilaisuudessa on koronan takia vahva kasvomaskisuositus.

Voit osallistua Viikkotapaamiseen myös etänä Zoomin kautta. Mukaan pääset tästä Zoom-linkistä: https://us04web.zoom.us/j/769755470?pwd=UE5iS3FkOU93Z1ZXVWYweUthN2dRQT09 Meeting ID: 769 755 470, Salasana: 508072

Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4, 2. krs. Tervetuloa!