”Kirjeitä työministerille” – Kerro kokemuksistasi päättäjille!

Työttomien Keskusjärjestö järjestää 13.1.2021 edunvalvontaseminaarin työ- ja elinkeinoministeri Tuula Haataisen kanssa. Tapahtumaan liittyen Helsingin Työkanavan Viikkotapaamisessa 16.11.2020 käsiteltiin TE-palveluihin liittyviä kysymyksiä ja keräsimme osallistujilta vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  1. Mikä on sinun kokemuksesi TE-palveluista?
  2. Mitä apua olet saanut tai jäänyt vaille?
  3. Mitä muuttaisit TE-palvelujen käytännöissä?

Neljäs kysymys on henkilökohtaisempi.

4. Kuvaile lyhyesti oma työttömyystilanteesi mm. kuinka kauan olet ollut työttömänä, miten se on elämääsi vaikuttanut, oletko työttömien yhdistyksen jäsen esim. HeTy, miten olet kokenut yhdistystoiminnan, mitä mahdollista apua olet HeTystä saanut?

Tähän kysymykseen voit vastata kahdella tavalla joko paikan päällä Helsingin Työkanavassa lomakkeella, joka jätetään aulassa olevaan postilaatikkoon tai sähköpostilla. Vastaukset toivotaan nimellä, mutta jos tilanne vaatii, otamme vastaan myös anonyymeja kertomuksia. Jos vastaat sähköpostilla niin kirjoita vastauksesi esim. tekstinkäsittelyohjelmalla. Liitä tiedosto sähköpostiviestiin ja lähetä se Helsingin Työkanavan toiminnanjohtaja Anna-Maria Kantolalle, a-m.kantola@hety.fi

Vastausaikaa on 24.11.2020 saakka.

Mainitse myös, olisitko halukas tulemaan kertomaan tilanteestasi ja esittämään ministerille kysymyksiä tilaisuudessa 13.1.2020?

Kuva Libel SanRo Pixabaystä