Etäretki Suomen kansallismuseoon

Helsingin Työkanavan etäperjantairetki 15.1.2021 suuntaa Kansallismuseon Rohkeus, rakkaus, vapaus!  Muumit 75 –näyttelyyn. Näyttelyyn voi tutustua Alma Pöystin video-opastuksen avulla.

Tove Jansson loi Muumit jo 75 vuotta sitten, mutta tarinoiden välittämät arvot – ystävyys, rakkaus, luonnon kunnioittaminen, seikkailunhalu, tasavertaisuus, suvaitsevaisuus, vapaus ja rohkeus – ovat edelleen ajankohtaisia ja puhuttelevia. Kansallismuseon näyttely on taianomainen matka muumien elämänarvoihin ja filosofiaan.

Rohkeus, rakkaus, vapaus -näyttely antaa tilaa kokea erilaisia tunteita ja pohtia arvojen merkitystä niin itselle kuin yhteiskunnassa. Näyttely on samaan aikaan nostalginen, lohdullinen, ilahduttava. Tove Janssonin kirjojen tapaan kaikenikäisille tarkoitetun näyttelyn voi kokea ja tulkita monin eri tavoin.” (Kansallismuseo)

Tuotanto: Kansallismuseo & Pioneeri Production