Millaisia kokemuksia Sinulla on digitaalisista ja muista etäpalveluista COVID-19-epidemian aikakaudella? Osallistu haastatteluun.

Kokemuksesi ja näkemyksesi ovat tärkeitä. Etsimme haastateltavia Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tutkimukseen, joka toteutetaan yhteistyössä DigiIN-hankkeen ja Oulun yliopiston kanssa. Olemme kiinnostuneita kokemuksistasi digitaalisista ja muista etänä tarjottavista sosiaali- ja terveyspalveluista koronaepidemian aikana. Haastattelussa käsitellään myös, miten kokemuksesi muista digitaalisista viestintävälineistä ovat vaikuttaneet hyvinvointiisi epidemian keskellä. Näkemyksiäsi voidaan hyödyntää digi- ja etäpalveluiden kehittämisessä, jotta ne tukisivat paremmin tarpeitasi. Osallistuminen on Sinulle vapaaehtoista.

Osallistumisesi palkitaanSinulla on mahdollisuus voittaa iPad mini – tablet-tietokone, jonka arvomme kaikkien tutkimukseen osallistuvien (noin 90 henkilön) kesken. Lisäksi kiitokseksi osallistumisesta saat valita Storytelin lahjakortin tai tavarapalkinnon (juomapullon, heijastimen tai kameran suojuksen kannettavalle tietokoneelle/tablet-tietokoneelle).

Koronaturvallinen haastatteluHaastattelen Sinua puhelimitse. Haastattelu kestää noin 30 minuuttia. Haastattelu toteutetaan maalis–huhtikuussa 2021.

Käsittelen tietojasi luottamuksellisesti. Haluan korostaa sitä, että käsittelen luovuttamaasi tietoa ehdottoman luottamuksellisesti. Suojaan tietosi enkä luovuta niitä hankkeen ulkopuolisille henkilöille. Lisäksi hankkeemme tutkijatkin analysoivat vain aineistoja,joista tietosi on poistettu ja tunnistaminen on mahdotonta. Sinua ei myöskään voi tunnistaa tutkimuksen loppuraportoinneista. Ennen haastattelua pyydän Sinulta kirjallisen ja suullisen suostumuksen tutkimukseen osallistumisesta.

Ota yhteyttä minuun lähettämällä tekstiviesti, soittamalla tai sähköpostitse, niin sovitaan Sinulle sopiva haastatteluaika.

Ystävällisin terveisin Laura Hietapakka
p. 029 524 7404 laura.hietapakka@thl.fi

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos - THL