Urahaaveilua ryhmä osallistuu ke 28.4. Kuntien ja kolmannen sektorin yhteistyö työllisyyden kuntakokeilussa webinaariin

Keskiviikkona 28.4. klo 9.00 – 12.30 osallistumme Työttömien Keskusjärjestön järjestämään webinaariin Kuntien ja kolmannen sektorin yhteistyö työllisyyden kuntakokeilussa. Webinaari järjestetään etänä Zoomissa.

Webinaarin ohjelma ja ilmoittauminen tapahtumaan pe 23.4. mennessä: https://tyottomat.fi/tapahtumat/kuntien-ja-kolmannen-sektorin-yhteistyo-tyollisyyden-kuntakokeilussa/

Seuraava normaali kokoontuminen on ke 5.5. Urahaaveilu ryhmässä puhutaan, haaveillaan ja pallotellaan luovasti ajatuksia omaan työelämään ja uraan liittyen. Ryhmä kokoontuu etänä Zoomissa keskiviikkoisin klo 10.00-10.45.

Ryhmässä käsiteltäviä aiheita ovat mm. työllistymiseen liittyvät suunnitelmat, koulutus. Entä millaisia palveluja työttömille on tarjolla työllistymiseen. Oma urapolku, oletko risteyksessä ja mietit minne polku jatkuu? Ryhmässä voi työstää mieltä askarruttavia asioita ja teemoja luottamuksellisessa ympäristössä. 


Ryhmä on kaikille avoin ja ilmainen, tervetuloa!