Perjantairetki Urheilumuseoon

Helsingin Työkanavan etäperjantairetki 19.3. suuntaa urheilun pariin. Urheilumuseolla on verkossa kaksi näyttelyä, Suomen urheilun Hall of Fame sekä Urheilijan silmin:

”Suomen urheilun Hall of Fame on kunnianosoitus suomalaisen urheilun sankareille. Kunniagalleriaan voidaan nimetä henkilöitä, jotka ovat kuuluneet lajissaan maailman eliittiin tai heillä on ollut muuten poikkeuksellinen merkitys urheilun historiassa.”

Urheilun silmin –näyttelystä taas löytyy videoita, joita urheilijat ovat kuvanneet omasta perspektiivistään. Näin voi ’kokeilla’ hurjia ja vauhdikkaita lajeja turvallisesti. Tarjolla on amerikkalaista jalkapalloa, BMX-pyöräilyä, esteratsastusta, jousiammuntaa ja paljon muuta.


Tästä linkistä pääset näyttelyihin: https://www.urheilumuseo.fi/nayttelyt-verkossa/

Tervetuloa retkelle ja hyvää viikonloppua!