Pienikin liike piristää 1.4.-31.5.2021

Työttömien Keskusjärjestön Kaikki Kunnossa -hankkeen puitteissa järjestetään ajalla 1.4.-31.5.2021 liikuntakampanja Pienikin liike piristää! Kampanjan tarkoituksena on kannustaa työttömiä löytämään liikunnan mieltä ja kehoa piristävä vaikutus, mutta samalla myös kerätä tärkeää tietoa työttömien ja heidän perheidensä liikkumisesta. Tietoa tarvitaan, jotta liikuntamahdollisuuksia voitaisiin jatkossa kehittää paremmiksi. Liikkumaan kannustetaan jakamalla vinkkejä, ideoita ja taukoliikuntavideoita järjestön verkkosivuilla ja some-kanavilla. Lisäksi voimme järjestää yhteisiä liikunta-aiheisia etätapaamisia toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kenelle: Kampanja on tarkoitettu kaikille työttömille.

Miten: Osallistujilta edellytetään liikuntakyselylomakkeeseen vastaamista ja liikuntapäiväkirjan täyttämistä vähintään kahden viikon ajan. Lomakkeen ja liikuntapäiväkirjan voit tallentaa tai tulostaa täältä: https://tyottomat.fi/hankkeet/kaikki-kunnossa/

Palkinnot: Jokaisesta täytetystä kahden viikon liikuntapäiväkirjajaksosta saa lahjaksi jumppakuminauhan. Halutessaan saa myös henkilökohtaisia liikuntaneuvoja.  Lisäksi osallistujien kesken arvotaan muita liikunta-aiheisia palkintoja kuten säädettäviä käsipainoja. Kampanjaan osallistuneiden jäsenyhdistysten kesken arvotaan lahjakortti (300 €) liikuntavälineiden hankintaan.

Kaikille työttömille avoin – tule täyttämään liikuntapäiväkirjaa.Kartoita miten paljon liikut ja innostu liikkumaan lisää!

Täyttämällä liikuntapäiväkirjaa saat palkinnoksi jumppakuminauhan ja henkilökohtaisia liikuntaneuvoja.

Lisäpalkintojen arvontaa!
Osallistumalla autat työttömien liikunnan kartoittamis- ja kehittämistyötä.

Kampanjan toteuttaa Työttömien Keskusjärjestön Kaikki Kunnossa -hanke, johon on saatu avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Kysy lisätietoja kampanjan yhteyshenkilöltä Helsingin Työkanavassa: Meerit Kuparinen, memmu.kuparinen@gmail.com tai Työttomien Keskusjärjestön hankekoordinaattorilta: Heli Niromaa, 044 544 3613, heli.niromaa@tyottomat.fi