Adobe InDesign peruskurssi etänä 3.5.-6.5.2021

Järjestämme etänä Adobe InDesign peruskurssin 3.5.-6.5.2021 klo 12.00 – 14.30. Nyt voit osallistua kurssille vaikka kotoa käsin. Tarvitset vain laitteen jolla voit ottaa etäyhteyden ja että laitteellasi on ladattuna Adobe InDesign julkaisuohjelma.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Pirkko Kyckling 045 874 8467 tai sähköposti: koulutuskeskus@hety.fi

Adobe InDesign on erittäin monipuolinen ohjelma, joka on vakiinnuttanut asemansa yritysten taitto-ohjelmana. Kurssi antaa hyvät perusvalmiudet julkaisujen tekoon.

Kurssin hinta työttömälle HeTyn jäsenelle 30€, ei jäsenelle 40€ ja muille 100€

TAVOITE:

Peruskurssilla opitaan tuntemaan InDesignin toimintatapa, tutustutaan taittotyöskentelyn termistöön ja opitaan mm. esitteiden ja julkaisujen laatiminen erilaisin menetelmin. Kurssilla opitaan ohjelman perustoiminnot ja tehokas käyttötapa.

KOHDERYHMÄ:

Kaikki, jotka ovat aloittamassa InDesignin käyttöä ja haluat oppia ohjelman perustoiminnot ja tehokkaan käyttötavan. Työtehtävänäsi on luoda mm. kutsuja, kortteja, erilaisia esitteitä ja lehtiä painettaviksi julkaisuiksi.
Kurssi antaa myös valmiudet suorittaa AB-ajokortin julkaisu- ja kuvankäsittelymoduulin yhdessä Photoshop-peruskurssin kanssa.

KESKEINEN SISÄLTÖ:

Kurssilla käsitellään julkaisun tuottamista ja muokkaamista paino- ja julkaisukelpoiseksi. Toteutetaan sivupohja, käytetään tekstirakenteita ja sovitetaan yhteen teksti ja kuvat monipuolisten harjoitusten avulla. Kurssista hyötymisen edellytyksenä on Windows- käyttöympäristön ja resurssinhallinnan hyvä osaaminen sekä jonkin sovellusohjelman käyttökokemus.

Kuva Pintera Studio Pixabaystä