Aamuvartissa keskustellaan etätyön vaikutuksesta työyhteisöön

Aamuvartin keskustelunaiheena tällä viikolla tiistaista perjantaihin 11.5.-14.5.2021 klo 9.00-9.15 etänä Zoomissa (Helatorstaina 13.5. ryhmä ei kokoonnu) on etätyön vaikutus työyhteisöön. Miten etätyön tekeminen on muuttanut työyhteisöä? Kuinka etänä työskenteleviin suhtaudutaan?

Erityisesti nyt koronaviruspandemian aikana viranomaiset suosittelevat etätyön tekemistä mahdollisimman laajasti sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Etätyö vähentää fyysisiä kontakteja työpaikoilla ja todennäköisesti myös työmatkoihin liittyviä tartuntoja esimerkiksi julkisissa liikennevälineissä. Etätyösuositus on voimassa toistaiseksi koko Suomessa. Monessa työpaikassa on tehty etätyötä edistäviä järjestelyjä, jotta mm. lähikontaktien määrää on saatu vähennettyä.

Helsingin Työkanavassa kokoontuu etänä Zoomissa kaikille avoin Aamuvartti-ryhmä tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9:00 – 9:15.  

Ryhmän on tarkoitus olla ikään kuin päivän aloitus, aamupalaveri, huolimatta siitä mikä on päiväohjelmasi. Voit olla työtön, opiskelija, työntekijä ja kaikkea siltä väliltä. Ryhmässä keskustellaan, miten jokainen voi vaikuttaa jaksamiseensa ja tekemiseensä sekä jaetaan vinkkejä taukojumppaan, aikataulutukseen, ergonomiaan, kaamokseen

Ei ennakkoilmoittautumista. Voit osallistua joustavasti niinä aamuina kuin Sinulle sopii. 

Ryhmää vetää Maija-Liisa Honkola, maija-liisa.honkola@hotmail.com

Mukaan pääset tästä Zoom-linkistä:

https://us04web.zoom.us/j/769755470?pwd=UE5iS3FkOU93Z1ZXVWYweUthN2dRQT09

Meeting ID: 769 755 470, Salasana: 508072

Tervetuloa!