Aamuvartti keskustelee digitaidoista

Tällä viikolla tiistaista perjantaihin 18.5.-21.5.2021 klo 9.00-9.15 Helsingin Työkanavan Aamuvartti-ryhmä keskustelee digitaidoista. Digitaidot on nimetty uudeksi kansalaistaidoksi ja digitaitoja tarvitaan tänä päivänä myös kotiympäristössä. Viestintää, vuorovaikutusta, digitaalinen media ja asioiden hoitamista. Mikä on sopiva määrä digiä?

Aamuvartti-ryhmän on tarkoitus olla ikään kuin päivän aloitus, aamupalaveri, huolimatta siitä mikä on päiväohjelmasi. Voit olla työtön, opiskelija, työntekijä ja kaikkea siltä väliltä. Ryhmässä keskustellaan, miten jokainen voi vaikuttaa jaksamiseensa ja tekemiseensä sekä jaetaan vinkkejä taukojumppaan, aikataulutukseen, ergonomiaan, kaamokseen.

Ei ennakkoilmoittautumista. Voit osallistua joustavasti niinä aamuina kuin Sinulle sopii. 

Ryhmää vetää Maija-Liisa Honkola, maija-liisa.honkola@hotmail.com

Mukaan pääset tästä Zoom-linkistä:

https://us04web.zoom.us/j/769755470?pwd=UE5iS3FkOU93Z1ZXVWYweUthN2dRQT09

Meeting ID: 769 755 470, Salasana: 508072

Tervetuloa!