Työttömien asiakasraatiin etsitään kiinnostuneita

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa. Työttömiä etsitään asiakasraatiin TE-palvelukehityksen asiakastyöpajaan kiireisellä aikataululla – Kiinnostuneiden tulisi ilmoittautua viimeistään ma 24.5.2021.

KEHA-keskus on järjestämässä niin sanotun Pohjoismaisen työvoimapalvelumallin valmistelutyötä tukevan asiakastyöpajan tiistaina 1.6.2021 (klo 13-15). Työpaja keskittyy alustavien asiakastarpeiden kartoittamiseen ja se toteutetaan Teamsin kautta.

KEHA-keskus kutsuu kauttamme osallistujia mukaan työpajaan (15-20 TE-palveluiden asiakasta/mahdollista asiakasta eri puolilta Suomea ja mielellään myös pitkäaikaistyöttömiä.)

Löytyykö joukoistanne tai verkostoistanne henkilöitä, jotka voisivat osallistua tällaiseen keskusteluun? Iso toivomus on, että löytyisi. Välitättehän tietoa eteenpäin, ilmoittakaa kiinnostuneiden yhteystiedot minulle viimeistään ma 24.5. Toimitan tiedot eteenpäin tilaisuuden järjestäjille.

Keskustelijoiksi voi ilmoittautua kuka tahansa yhdistyksestänne tai verkostoistanne, joka on TE-palvelujen asiakas (voi olla vaikka hallituksen jäsen, ryhmän vetäjä, vapaaehtoinen ym.) ja kiinnostunut työttömien asioiden edistämisestä. Mielipiteitä on luvattu kuulla.

Mikäli kiinnoistuit ja haluat osallistua asiakasraatiin niin ota yhteyttä ma 24.5.2021 mennessä!

Kiitos etukäteen avustanne

Leena Valkonen

Viestinnän asiantuntija, Työttömien Keskusjärjestö ry, Rahakamarinportti 3 A, 3.krs, 00240 Helsinki.

Puhelin: 044 717 7277 Sähköposti: leena.valkonen@tyottomat.fi

Kuva Harish Sharma Pixabaystä