Haluaisitko olla mukana kehittämässä TE-palveluita? Osallistu työpajaan!

Tule mukaan työpajaan pohtimaan miten pitkäaikaistyöttömiä voitaisiin ottaa mukaan TE-palveluiden kehittämiseen. Voit osallistua työpajaan, jos olet yli 55-vuotias ja pitkäaikaistyötön, eli olet ollut työttömänä yli vuoden.  Työpajaan osallistuu myös KEHA-keskuksen eli ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen asiantuntijoita.

Milloin: 1.9.2021 klo. 12.30 — 15.00

Missä: Verkossa Microsoft Teamsin välityksellä

Osallistujat: Yli 55-vuotiaat pitkäaikaistyöttömät ja KEHA-keskuksen toiminnan kehittämisyksikön asiantuntijat 

Työpaja on osa sosiaalialan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittavan Päivi Westin opinnäytetyötä. Opinnäytetyön tarkoituksena on löytää malli pitkäaikaistyöttömien osallistamiseen TE-toimistojen tarjoamien palveluiden kehittämisessä. 

Työpajassa on tarkoitus keskustella ja pohtia asioita yhdessä. Osallistuaksesi työpajaan tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden. Varaathan myös rauhallisen tilan, jossa pystyt osallistumaan keskusteluun. Voidaksesi osallistua työpajaan sinun ei tarvitse osata mitään erityistä. Se, että sinulla on kokemusta TE-palveluista riittää. Olemme kiinnostuneita sinun näkemyksistäsi ja kokemuksistasi.

Työpajaan osallistuu yhteensä noin 10-20 henkilöä. Työpaja tallennetaan tulosten analysointia varten. Tallennetta tai muitakaan tietoja työpajaan osallistumisesta ei jaeta ulkopuolisille. Ne pysyvät ainoastaan opinnäytetyön tekijän hallussa. Tallenne ja muut työpajaa varten kerätyt tiedot hävitetään pysyvästi opinnäytetyön valmistuessa. Valmis opinnäytetyö julkaistaan avoimesti Theseus-tietokannassa. Valmiissa työssä tutkimustulokset raportoidaan ryhmätasolla eikä työstä ole mahdollista tunnistaa ketään yksittäistä osallistujaa.

Jos olisit kiinnostunut tulemaan mukaan, lähetä sähköpostia Päivi Westille osoitteeseen paivi.west@student.laurea.fija kerro viestissäsi etunimesi, ikäsi, millä paikkakunnalla asut sekä kuinka pitkään olet ollut työttömänä. Ilmoittauduthan mukaan 1.8.2021 mennessä!

Työpajaan osallistuminen ei maksa mitään, eikä siihen osallistumisesta makseta korvausta. Osallistujille toimitetaan linkki Teams-työpajaan elokuun aikana.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Päivi West, paivi.west@student.laurea.fi, p. 0504765932