HELSINGIN TYÖKANAVA AVATAAN YLEISÖLLE UUDESSA TOIMITILASSA SÖRNÄISISSÄ MA 2.8.2021

Kulunut talvi ja kevät on ollut Helsingin Työkanavan toiminnan kannalta hyvin haasteellista ja poikkeuksellista aikaa. Koronavirusepidemian vuoksi Helsingin Työkanava on ollut suljettuna yleisöltä viime vuoden marraskuusta saakka. Olemme pystyneet järjestämään rajoitusten puitteissa ICT-kursseja ja ryhmätoimintaa. Rajoitusten kiristyessä ryhmätoiminta siirrettiin kokonaan etänä tapahtuvaksi. 

Kevään kynnyksellä oli edessä toinen toimintaamme vaikuttanut suuri muutos, sillä vuodesta 2017 toimitilanamme toiminut Katajanokanlaituri 4 kiinteistö sai purkutuomion ja sen vuoksi vuokrasopimuksemme Katajanokanlaiturilla päättyi 30.4.2021. 

Alkoi iso muuttourakka. Muutimme toukokuussa uusiin toimitiloihin Sörnäisiin, osoitteeseen Sörnäisten rantatie 31. Koronarajoitukset ovat vaikuttaneet toimintaamme myös uudessa paikassa niin, että emme ole voineet avata tiloja ja lounaskahvilaa yleisölle.

Kesä on edennyt jo sen verran pitkälle, että Helsingin Työkanavan kesätauko alkaa torstaina 1.7.2021 ja päättyy 1.8.2021.

Koronatilanteen salliessa avaamme tilat yleisölle ma 2.8.2021. Lounaskahvila avataan, ICT-kurssit jatkuvat ja ryhmätoimintaa käynnistetään vaiheittain elokuun aikana.

Helsingin Työkanava HeTy ry kiittää kaikkia työntekijöitä, työkokeilijoita, vapaaehtoisia ja yhteistyökumppaneita kaikesta auttamisesta ja isosta työpanoksesta tänä poikkeuksellisena aikana.

Nyt aika hengähtää, palautua ja levätä.

Toivotamme kaikille hyvää ja rentouttavaa kesälomaa!

Helsingin Työkanava HeTy ry, Sörnäisten rantatie 31, 00500 Helsinki