Perjantairetki 10.9.2021 Helsinki-Biennaali, Vallisaari. Lähtö HeTystä klo 12.15

Kuvaaja Vaniala Anneli 8.10.2020. Helsinki, Lyypekinlaituri

” Helsinki Biennaali on kahden vuoden välein toistuva kansainvälinen kuvataidetapahtuma, joka tuo korkeatasoisen nykytaiteen merelliseen Helsinkiin. Ensimmäinen biennaali järjestetään ainutlaatuisessa ympäristössä, Vallisaaressa 12.6.–26.9.2021. Se esittelee 41 nykytaiteen huippua sekä Suomesta että maailmalta. Biennaalin taideteokset sijoittuvat Vallisaaressa merkityn reitin varrelle sekä ulkotilaan että historiallisiin rakennuksiin, ruutikellareihin ja autioituneisiin asuinrakennuksiin. Nähdään taiteen aarresaaressa! ”

Osa teoksista sijoittuu mantereelle.

Helsinki Biennaali on yleisölle maksuton. Kävijät maksavat vain lauttalipun hinnan.

Lippujen hinnat: 8.50 euroa ja työttömille 4,25 euroa.

Työttömien on hyvä varautua esittämään todistus työttömyydestä.

Ilmoittautuminen ja maksu 31.8.2021 mennessä Meeritille,

meerit.kuparinen@hety.fi