Tulossa valo-ja videokuvaustyöpajat

Oletko kiinnostunut valokuvauksesta ja videokuvauksesta tai vaikka molemmista?

HeTyssä järjestetään marras-joulukuun välillä valo- ja videokuvaustyöpajoja, joissa opitaan teknisten taitojen lisäksi kommunikoimaan omia havaintoja ja ajatuksia kyseisten medioiden keinoin. Työpajat toimivat alustana yhteisöllisten luovien projektien kehittämiseen. Työpajoja ohjaa taiteilija Kati Niemelä.

Työpajoista kiinnostuneita pyydettäisiin hieman alustavasti kertomaan, että mitkä asiat tai minkä tyyppinen valo-videokuvaus heitä kiinnostaa? Eli esim. dokumentaarinen, taide, ihmis- ja maisemakuvaus. Lisäksi tahdomme tiedustella parhaita aikoja osallistumisellesi (iltaisin/päivisin, minä viikonpäivinä jne.)? Näitä tietoja kysytään, jotta työpajat pystytään mahdollisimman hyvin räätälöimään osallistujien tarpeisiin.

Yhteydenotot pe 22.10.2021 mennessä: kati.niemela@hety.fi

Laita viestin aiheeksi ”Työpajat”

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan työpajoja!