Virtuaalilippuja Helsingin kirjamessuille

Helsingin Kirjamessut järjestettiin Messukeskuksessa 28.–31.10.2021.  Meillä on tarjolla työttömille maksuttomia virtuaalilippuja, joilla isoimpien lavojen ohjelmaa voi katsoa n. kuukauden ajan tallenteina.

Jos kirjamessujen virtuaaliliput kiinnostavat, kirjoita osoitteeseen helsingintyokanava(ät)gmail.com ja kerro, kuinka monta lippua tarvitset.

Virtuaalilipulla pääsee katsomaan Senaatintori-lavan ohjelmaa tallenteina, sekä kuuntelemaan Töölönlahti-lavan lähetystä tallenteina. Osa Hakaniemi-lavan ohjelmasta lisätään verkko-ohjelmaan messujen jälkeen.

Lipun aktivointi tapahtuu klikkaamalla lipussa olevaa linkkiä. Aktivoidaksesi lipun tulee sinun rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Kun lippu on aktivoitu, voit katsella tapahtumasisältöä aktivointiin käytetyllä päätelaitteella. 

Ohjelma löytyy messulehdestä
https://issuu.com/messukeskus/docs/kirja21_messulehti_issuu

Kiitos Into kustannus, Rosebud, Kirjapaja ja Vastapaino!

Kuva: Messukeskus